Onze flow

Benieuwd naar onze visie?

Wie kent het niet: dat gevoel van ergens helemaal in op te gaan, de tijd te vergeten. Dat gevoel heet 'flow". KGTC flow streeft naar een dynamische en sociale ontmoetingsplaats voor kinderen. Een plaats waar zij zich goed voelen en al spelend vriendjes kunnen maken. Een plaats voor alle kinderen: de aarzelende startertjes, de rasechte competitiebeesten en alle tennissterren daar tussenin!

Bij KGTC flow voelt iedereen zich op zijn gemak!

Er is veel te beleven dankzij ons gedreven team. We organiseren voor de tennisjeugd allerlei lessen, stages, begeleid tennis, interclub, tornooitjes en andere leuke activiteiten.

In eerste instantie richten we onze pijlen / ra(c)ketten đŸ˜‰ op tennis maar met 3 nieuwe padelterreinen erbij hopen we om in de toekomst de KGTC jeugd ook te kunnen introduceren in het wereldje van padel.

Wil je er rekening mee houden dat we voor de organisatie steeds afhankelijk zijn van een scala aan factoren zoals de weersomstandigheden, beschikbaarheid van terreinen en trainers alsook het niveau van de medespelertjes en ja... soms ook overmacht.

Zit je nog met een vraag, heb je graag wat meer info? Wil je iets te weten komen over de activiteiten?

We helpen jou met plezier verder!